Verzilvert Dessers topjaar bij Feyenoord? Spits kan KRC Genk toch verlaten

Verzilvert Dessers topjaar bij Feyenoord? Spits kan KRC Genk toch verlaten

09-06-2022 22:15
21

Cyriel Dessers vond geen akkoord met Feyenoord en keert deze zomer dus terug naar KRC Genk. In principe dan toch. De kans bestaat dat de aanvaller toch nog andere oorden opzoekt.

In een gesprek met Het Nieuwsblad wilde Dessers namelijk niet helemaal bevestigen dat hij volgend seizoen ook voor Genk zal uitkomen. "Ik voel nu dat er iets beweegt", geeft hij aan. "Ik zal eerst moeten afwachten wat er gebeurt. Na mijn vakantie moet ik met de trainer samenzitten. We zullen dan wel horen wat de plannen zijn."

Wat hij wel kan bevestigen, is dat er ploegen interesse tonen in de spits. Dessers is ook ambitieus en heeft ook niet het gevoel dat hij zich nog moet bewijzen bij Genk. "Toen ik vertrok had ik dat gevoel wel. Maar nu heb ik laten zien wat ik kan bij een topclub", geeft hij aan. "Dat gevoel van unfinished business is een beetje weg. Ik pin me niet vast op de Belgische competitie."

Al sluit Dessers ook niet uit dat hij gewoon blijft bij Genk. "Zolang ik er ben, zal ik me altijd honderd procent inzetten voor Racing Genk. Dat was ook zo in het jaar dat ik er op de bank zat", besluit hij.