Mazzu hoopt snel met Union SG te praten: “Nog geen gesprek gehad”

Mazzu hoopt snel met Union SG te praten: “Nog geen gesprek gehad”

20 May - 19:12
8

Felice Mazzu hoopt zich snel te kunnen ontspannen en even niet meer aan voetbal te denken. De oefenmeester is nog altijd niet rond de tafel gegaan met Union SG.

Mazzu lijkt alvast langer te willen blijven. “Ik heb nog geen gesprek gehad met het bestuur, maar ik hoop wel dat alles na dit seizoen snel geregeld wordt. Ik heb nood om mij even los te koppelen van het voetbal, en om op vakantie te gaan. Indien dingen niet snel geregeld zijn wordt die loskoppeling moeilijker”, citeert Het Nieuwsblad.

Mazzu wil wel eerst tot een regeling komen. “Ik ben verliefd geworden op deze groep, en het is zeldzaam om zo’n spelerskern te hebben. Binnenkort gaan we praten, maar het zal afhangen van verschillende factoren. De samenstelling van de spelersgroep is voor mij het belangrijkste.”

Union SG is ambitieus, en Mazzu ook. “Ik wil opnieuw een sterke spelersgroep ter beschikking hebben, maar daar twijfel ik niet aan. Het bestuur heeft de afgelopen jaren al enorm goed werk verricht, dus ik verwacht dat ze dat opnieuw zullen doen.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie