KRC Genk heeft de beste FIFA-speler in de rangen, Standard verliest de finale

KRC Genk heeft de beste FIFA-speler in de rangen, Standard verliest de finale

18-05-2022 21:50

KRC Genk heeft dit seizoen de beste FIFA-speler van ons land in de rangen. Gilles Bernard won woensdag immers de virtuele versie van de Pro League. De man van KRC Genk Esports versloeg in de finale Shadoow van Standard.

De eerste ploeg van Genk greep dit seizoen naast Europees voetbal, maar de beloften pakten wel de titel en promoveerden naar 1B. Nu zorgt ook de virtuele Genkse tak voor Limburgs succes door tijdens een dubbele confrontatie Standard over de knie te leggen. Genk verloor de heenmatch met 2-0, maar was in de tweede match met 3-0 te sterk voor de Rouches. 

"Ik ben heel trots en opgelucht na zo’n lang seizoen. Ondanks de 0-2 achterstand ben ik erin blijven geloven. Toen mijn eerste doelpunt viel, wist ik stiekem dat het goed zou komen", reageerde Bernard na zijn titel op de kanalen van KRC Genk.

Niet alleen won Bernard nu voor Genk de Belgische titel. Hij verzekerde zich ook van Global Series Play-Offs van FIFA. Daarin nemen de 128 beste spelers van de wereld het op tegen elkaar.