'Swansea City toont interesse in de diensten van Sorinola van Union''

'Swansea City toont interesse in de diensten van Sorinola van Union''

27-04-2022 10:44

De Europese competities volgen al langer dan vandaag het succes van Union Saint-Gilloise en haar spelers. De vrees voor een leegloop tijdens de transferperiode is reëel. Matthew Sorinola zou op interesse kunnen rekenen vanuit de Engelse tweede klasse, The Championship.

De 21-jarige verdediger, Sorinola, kent een verleden in de Engelse competities. De Britse linksback doorliep de jeugd rangen van het Londense Fulham voordat hij zijn jeugdjaren bij MK Dons afmaakte.

De jonge full-back arriveerde in mei 2021 bij Union, waar Sorinola dit seizoen veertien keer in actie kwam. De Engelse linksback speelt een sterk seizoen en scoorde ook één keer in de Jupiler Pro League

Football League World zou vernomen hebben dat er concrete interesse is vanuit The Championship. Swansea City zou haar pijlen richten op de linksback van Union. Sorinola speelde in het seizoen 2020/21 een belangrijke rol onder de huidige Swansea-baas Russell Martin bij MK Dons. De full-back speelde 43 keer in alle competities voor de Dons en assisteerde zes doelpunten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie