'KV Kortrijk gaat voor oud-doelwit van RSC Anderlecht, Ngakam'

'KV Kortrijk gaat voor oud-doelwit van RSC Anderlecht, Ngakam'

29-03-2022 09:30

KV Kortrijk staat voor een belangrijke transferzomer en moet op zoek naar extra versterking. Vooral aanvallend kan er nog iets bij. Daarvoor denkt de club aan Jessic Ngankam.

De aanvaller wordt momenteel door Hertha BSC verhuurd aan Greuther Fürth, maar wist daar niet te overtuigen. Hij stond in het verleden nog in de belangstelling van RSC Anderlecht en Zulte Waregem. Volgens het Duitse Kicker hoopt KV Kortrijk hem volgende zomer in huis te kunnen halen.

Ngakam werd een grote toekomst voorspeld, maar wist nog niet helemaal door te breken. Ook zijn uitleenbeurt aan Greuter Fürth werd geen succes. Hij viel al snel uit met een zware kruisbandblessure en kwam uiteindelijk geen enkele keer in actie voor de club.

Bij KV Kortrijk moet hij wel speelminuten zien te krijgen. De Kerels zien Faïz Selemani na het einde van dit seizoen vertrekken en kunnen dus een kwaliteitsinjectie gebruiken. Verder heeft het ook nog Habib Gueye, Messaoudi, Badamosi en Alioui op de loonlijst staan, maar helemaal overtuigen konden zij nog niet.