Club Brugge begint aan inhaalrace op Union: Kampioenschap is nog niet voorbij

Club Brugge begint aan inhaalrace op Union: "Kampioenschap is nog niet voorbij"

20-03-2022 17:17
28

Club Brugge kon zondag voor een zesde keer op rij vieren in de competitie en haalde het met 3-1 van KRC Genk. Daarmee is Blauw-Zwart nu al de winnaar van de speeldag na het puntenverlies van Union. De titelstrijd ligt weer helemaal open.

Even zag het er bijzonder slecht uit voor Blauw-Zwart en leek een titel niet meer haalbaar voor de Bruggelingen. Daar is, met nog twee speeldagen te gaan in de reguliere competitie, plots verandering in gekomen. Het verschil met leider Union is nu nog maar vijf punten.

"We zeggen het al weken, het kampioenschap is nog niet voorbij", reageert een tevreden Clinton Mata op de officiële website van Club Brugge. "We nemen het stap voor stap. We praten op het veld en houden de focus op onze wedstrijden. We zien dan wel in de Champions' play-offs hoe het afloopt", besluit hij.

In de reguliere competitie neemt Club Brugge het nog op tegen K. Beerschot V.A (uit) en KV Mechelen (thuis). Voor Union staan er nog duels tegen Standard (uit) en K. Beerschot V.A (thuis) op het programma.