Verschaeren krijgt moeilijke rol bij Anderlecht: Een beetje zoals Praet

Verschaeren krijgt moeilijke rol bij Anderlecht: "Een beetje zoals Praet"

14 March - 17:42
2

Yari Verschaeren lijkt de laatste weken helemaal herboren te zijn en speelt flink wat goede partijen bij RSC Anderlecht. Ook tegen Royal Antwerp FC speelde hij een degelijke wedstrijd, al kan het volgens Alexandre Teklak nog beter.

Verschaeren speelt bij Anderlecht vanop rechts en mag ook centraal rondzwerven van Vincent Kompany. Op links verkiest de trainer van Anderlecht andere pionnen, wat volgens Teklak toch wat in het nadeel van Verschaeren is. "Hij doet me een beetje denken aan Praet", begint de analist bij La Dernière Heure.

"Hasi zette hem op links als voormalige nummer tien. Hij was ook een fijne, creatieve en subtiele voetballer. Verschaeren zit een beetje in dezelfde situatie. Tegen Antwerp deed hij verdedigend veel werk en dat viel me op. Ik blijf er wel van overtuigd dat hij op links beter uit de verf zou komen", klinkt het.

De kans dat Verschaeren op die plek ook een kans krijgt, lijkt echter klein. Het loopt momenteel lekker bij Anderlecht en Kompany zal dan ook maar weinig reden tot veranderen zien.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie