Einde seizoen De Laet? 'Antwerp-icoon voor onbepaalde tijd out'

Einde seizoen De Laet? 'Antwerp-icoon voor onbepaalde tijd out'

07-03-2022 17:30 Laatste update: 17:32
27

Royal Antwerp FC dreigt een hele poos niet meer te kunnen rekenen op Ritchie De Laet. De club kondigde aan dat De Laet voor onbepaalde tijd buiten strijd is.

'Ritchie heeft nood aan rust om zijn lichaam, na een lang en slopend seizoen, volledig te laten herstellen', schrijft Antwerp als reden voor de afwezigheid van De Laet. 'Onze speler sukkelde de laatste tijd met enkele blessures en ongemakken, en is tegelijk blijven spelen tot het niet meer ging. Nu is het belangrijk dat Ritchie weer 100% fit geraakt vóór hij aan spelen kan toekomen. De club geeft hem daarvoor dan ook alle tijd. Enkele behandelingen zijn intussen al opgestart', klinkt het.

De Laet kon ook afgelopen weekend de partij tegen K. Beerschot V.A niet afwerken en werd voor de rust al naar de kant gehaald. De verdediger vroeg echter om toch op het veld te blijven staan en trok na zijn vervanging meteen richting de kleedkamer en ook het stadion. Daarnaast verwijderde hij na de partij ook zijn Instagramaccount. Of dat iets te maken heeft met zijn afwezigheid nu is onbekend.