Brilscore bij Charleroi-Standard: “Het was moeilijk om kansen te creëren”

Brilscore bij Charleroi-Standard: “Het was moeilijk om kansen te creëren”

07-03-2022 10:10
1

Sporting Charleroi en Standard Luik speelden 0-0 gelijk. De Rouches gingen bijna nog met de zege lopen, maar de kans van Moussa Sissako spatte uiteen op de paal. Na afloop reageerde hij tegenover Sporza.

Sissako zag een moeilijke wedstrijd tegen Charleroi. "Het was een moeilijke, gesloten match. Iedereen wilde winnen, maar het was moeilijk om kansen te creëren. We moeten blijven werken om te scoren en matchen te winnen."

Charleroi kwam in de tweede helft opzetetn. "Ze drukten en drukten, maar hadden niet echt uitgesproken kansen. Na dat halfuur hadden wij de bal en de kansen. Op die manier moeten we voortdoen."

Sissako miste op een haar na de winning-goal. "Het was na een corner. De bal kwam terug en ik voelde dat hij in mijn zone zou komen. Ik ging naar de tweede paal en raakte de bal zo goed als ik kon, maar het was tegen de paal. Het is niet anders."

De doelpuntenteller staat zo nog steeds op nul bij Sissako. "Normaal had ik al een doelpunt, maar de arbitrage besliste er anders over (de veelbesproken goal tegen Cercle, red.). Ik hoop dat het nog komt. En anders is het ook niet erg, als de ploeg maar matchen wint."