Romano: Juventus betaalt tientallen miljoenen voor de diensten van Vlahovic

Romano: Juventus betaalt tientallen miljoenen voor de diensten van Vlahovic

27 januari - 21:01
Serie A 0 Reacties

Dusan Vlahovic is op weg naar Juventus. De Servische spits wordt door La Vecchia Signora voor een bedrag van 75 miljoen euro overgenomen van Fiorentina, meldt Fabrizio Romano.

De Italiaanse transferjournalist weet zeker dat de transfer rond is en gooit zijn welbekende 'here we go' online. Dat betekent dat we er vanuit mogen gaan dat Vlahovic vanaf donderdag speler van Juventus is. De spits, die Fiorentina inclusief alle bonussen dus zo'n 75 miljoen euro oplevert, gaat in Turijn zeven miljoen euro per jaar verdienen.

Voor een officiële aankondiging is het wachten op de medische keuring van Vlahovic, die 'spoedig' op het programma staat. Daarna kan hij zijn contract bij Juventus gaan ondertekenen. Met de Serviër haalt Juve een ware goalgetter in huis. Vorig seizoen was hij in 37 competitiewedstrijden voor Fiorentina al goed voor 21 goals en dit seizoen staat de teller ook alweer op zeventien.

De fans van Viola nemen Vlahovic de overstap overigens bijzonder kwalijk. Er hingen onlangs al spandoeken bij het stadion in Florence, waarop teksten als 'zigeuner, het is afgelopen met je' te lezen waren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie