RWDM wint van Lommel en klimt naar de tweede plaats in de Proximus League

21-01-2022 22:00
1

Niet alleen in de Jupiler Pro League rolde de bal op vrijdag. Ook in de Proximus League werd er gevoetbald. Er stond één duel op het programma. Daarin haalde RWDM het met 2-0 van Lommel.

RWDM brandt nog van ambitie. De voorbije week was het erg druk op de transfermarkt. Tegen Lommel kwam het vlak voor de rust op voorsprong. Rommens opende de score via een strafschop. Nieuwkomer De Camargo lag aan de basis van de penalty. Ook in de tweede helft scoorde RWDM pas vlak voor tijd. Ditmaal was Mata de gevierde man.

De ploeg uit Brussel staat nu tweede in de stand met zesentwintig punten. Dat zijn er acht minder dan Westerlo. De leider speelde ook nog één wedstrijd minder dan de ploeg uit Brussel. Lommel blijft hangen op de zevende plaats