Bijna een jaar zonder voetbal: 'Cercle vindt mogelijk oplossing voor Hazard'

Bijna een jaar zonder voetbal: 'Cercle vindt mogelijk oplossing voor Hazard'

Voor Kylian Hazard komt er een einde aan de lijdensweg bij Cercle Brugge. De aanvaller mag al meer dan een jaar vertrekken en zit sinds het begin van 2021 in de B-kern van de Vereniging. Deze maand kan daar verandering in komen.

In 2021 werd Hazard om disciplinaire redenen naar de B-kern verwezen en kreeg hij te horen dat hij mocht vertrekken. Sindsdien speelde Hazard geen wedstrijd meer voor Cercle Brugge, dat al die tijd naar een oplossing zocht voor de aanvaller. Die kan er deze maand misschien wel komen.

Zo weet men bij Foot Mercato dat clubs uit België en Turkije het vizier hebben gericht op Hazard. Het is echter nog maar de vraag of hij Cercle ook zomaar zal verlaten. De 26-jarige aanvaller heeft nog een contract tot medio 2023 bij de Bruggelingen en verdient daar naar verluidt aardig wat centen. Hazard zal de Vereniging dan ook niet voor eender welke ploeg verlaten.

Zo blijft de carrière van Hazard wel slabakken. Hij stond te boek als een groot talent, maar kon de verwachtingen nooit echt inlossen. Na periodes bij WS Wole, Zulte Waregem, Ujpest en Chelsea trok hij naar Cercle. Na enkele degelijke seizoenen kwam hij tot zes doelpunten en zeven assists in 68 wedstrijden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie