'Juventus biedt 35 miljoen plus Kulusevski voor Servisch doelpuntenkanon'

'Juventus biedt 35 miljoen plus Kulusevski voor Servisch doelpuntenkanon'

21 januari - 14:10
Serie A 11 Reacties

Juventus maakt werk van een transfer van Dusan Vlahovic, zo melden onder meer La Gazzetta dello Sport en Tuttosport. De Italiaanse topclub heeft inmiddels een eerste bod neergelegd bij Fiorentina voor het 21-jarige doelpuntenkanon.

Vlahovic scoorde dit seizoen al zeventien keer in de Serie A. Onder meer Arsenal zit achter de Serviër aan, maar de Londenaren krijgen concurrentie van Juventus. Clubs moeten wel over de brug komen, want Fiorentina hanteert een vraagprijs van zeventig miljoen euro.

Dat is een bedrag waar La Vecchia Signora niet aan kan en wil voldoen. Volgens La Gazzetta dello Sport heeft Juve echter een oplossing in gedachten. De club uit Florence heeft een bod ontvangen van 35 miljoen euro plus Dejan Kulusevski. Juventus betaalde in 2019 35 miljoen euro voor de 21-jarige Zweed, die in Turijn weliswaar regelmatig in actie komt, maar geen basisspeler is.

Vlahovic heeft nog een contract tot medio 2023 en zijn zaakwaarnemer kondigde al aan dat de spits niet zal verlengen. Fiorentina is daarom bereid om komende zomer mee te werken aan een transfer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie