Nieuwe kans voor Hazard? Zowel Benzema als Asensio niet klaar voor bekerpot

Nieuwe kans voor Hazard? Zowel Benzema als Asensio niet klaar voor bekerpot

19 januari - 16:31 Laatste update: 16:47
Primera División 2 Reacties

Na een veelbelovend einde van 2021 is het nieuwe jaar Eden Hazard niet meteen gunstiger gezind. De voorbije wedstrijden moest de Rode Duivel alweer vanop de bank toekijken hoe Real Madrid enkele knappe overwinningen boekte. Donderdagavond wacht misschien een volgende kans.

In La Liga veegde Real met 4-1 de vloer aan met Valencia CF, nadien volgde een triomftocht in de Spaanse Supercup. Drie keer op rij gunde Carlo Ancelotti geen enkele speelminuut aan Hazard. Zo dreigt onze landgenoot weer in de vergeethoek te geraken in Madrid. Donderdagavond is er een mogelijkheid om weer wat speeltijd te verzamelen, wanneer Real op bezoek trekt naar Elche in het kader van de Copa del Rey.

In die achtste finale zullen twee aanvallers alvast niet van de partij zijn. Karim Benzema sukkelt nog wat na de intense, dubbele strijd op de Supercup, waardoor Ancelotti hem uit de selectie heeft gehouden voor Elche. Datzelfde geldt voor Marco Asensio. Vooral die laatste laat eventueel een opening waar Hazard kan induiken. Volgens Spaanse media zal Luka Jovic de honneurs waarnemen in de punt van de aanval.

Overigens zal ook Thibaut Courtois niet meedoen tegen Elche, wist Ancelotti al te melden. De 22-jarige Antonii Lunin zal hem vervangen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie