Domper op het afscheid van Raes: vaste maatje Joos moet noodgedwongen afzeggen

Domper op het afscheid van Raes: vaste maatje Joos moet noodgedwongen afzeggen

28-12-2021 10:59 Laatste update: 11:37
26

Het wordt een historische avond voor Extra Time. Niet alleen vindt de voetbaltalkshow door het kerstvoetbal voor het eerst in haar geschiedenis plaats op dinsdag, voornamelijk het afscheid van Frank Raes zal in de schijnwerpers komen te staan. Na 434 afleveringen houdt de presentator ermee op. Domper op de feestvreugde: Filip Joos zal zijn maatje niet kunnen uitzwaaien.

De laatste Extra Time van 2021 staat dus volledig in het teken van het afscheid van Raes. Het nu 67-jarige voetbaldier stond mee aan de wieg van het programma, maar is door de leeftijdspolitiek van de VRT naar de uitgang begeleid. Na Nieuwjaar geeft Raes het presentatiestokje door aan Aster Nzeyimana.

Jarenlang was Joos de vaste analist van Raes, maar jammer genoeg zal die er nu niet bij kunnen zijn om hem in de bloemetjes te zetten. Joos moet namelijk verstek geven vanwege een coronabesmetting. Jan Boskamp, Wesley Sonck, Franky Van der Elst en Gert Verheyen zullen hun best doen om zijn afwezigheid zo vakkundig mogelijk op te vangen.

Let op: aangezien Extra Time uitzonderlijk op dinsdag doorgaat, is ook het aanvangsuur uitzonderlijk. Om 20u10 begint Raes er voor het laatst aan.