Slecht nieuws voor Denayer: Lyon krijgt puntenstraf na incident met waterfles

Slecht nieuws voor Denayer: Lyon krijgt puntenstraf na incident met waterfles

Gepubliceerd: woensdag 8 december 2021 om 23:45wo 08-12-2021 om 23:45

Het Olympique Lyon van Jason Denayer krijgt één punt in mindering in de Ligue 1. Dat heeft alles te maken met de ongeregeldheden rondom het treffen met Olympique Marseille: toen kreeg Dimitri Payet een gevulde waterfles op zijn hoofd vanuit het Lyon-publiek.

Zo'n 2,5 week geleden ging het mis bij Lyon-Marseille. Toen Payet een corner wilde nemen, kreeg hij een gevuld flesje met water op zijn hoofd. De Fransman had veel pijn en de wedstrijd werd uiteindelijk gestaakt. De dader werd snel achterhaald en kreeg een voorwaardelijke celstraf. Nu is Olympique Lyon dus ook gestraft door de tuchtcommissie van de Ligue 1.

De ploeg van Denayer krijgt namelijk één punt in mindering op de ranglijst. Daarnaast moet Lyon één competitieduel verplicht achter gesloten deuren afwerken. Welke wedstrijd dat wordt, moet nog blijken.

Lyon blijft ondanks de straf op de twaalfde plek staan. De ploeg heeft nu wel evenveel punten als nummer dertien FC Nantes. Denayer en co. hebben echter wel een wedstrijd minder gespeeld.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws