Clement laat zich uit over Vormer (Club Brugge): “Op zijn manier belangrijk”

Clement laat zich uit over Vormer (Club Brugge): “Op zijn manier belangrijk”

Gepubliceerd: dinsdag 30 november 2021 om 16:26di 30-11-2021 om 16:26

Club Brugge zat in een dipje en kreeg ook in Europa een mokerslag. De comeback met tien man tegen KRC Genk zorgde echter voor een vertrouwensboost. Philippe Clement sprak op een persconferentie over het bekerduel tegen KRC Genk en Ruud Vormer.

Club Brugge pakte een broodnodige zege voor het vertrouwen tegen KRC Genk. “Onze succesbeleving is eventjes weg geweest. En dat heb je nodig als speler. We hebben een aantal momenten gehad de afgelopen weken dat we daar niet van kunnen proeven hebben. Maar een mens mag niet in momenten gaan leven: dat zeg ik ook tegen mijn spelers. We mogen niet in highs and lows gaan leven. Op Genk hebben we veerkracht getoond, en die zege zorgt wél voor een ander gevoel. Dat is logisch.”

Aanvoerder Ruud Vormer wordt terug in de basis verwacht. “Dat de dynamiek veranderde met hem in de ploeg? Dat zou ik niet durven zeggen. Na die rode kaart en de 1-1 zijn we blijven strijden. Ook dan zat de dynamiek heel goed. Ruud is goed ingevallen en heeft gretigheid getoond om een resultaat over de streep te trekken. Dat verwachten we van iedereen in deze groep. Hij was op zijn manier belangrijk”, zegt Clement aan Het Nieuwsblad.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws