Clement bereidt zich voor: “Een derde stunt van Club Brugge in de CL is nodig”

Clement bereidt zich voor: “Een derde stunt van Club Brugge in de CL is nodig”

04-11-2021 15:11
3

Club Brugge behaalde een nul op zes in de Champions League tegen Manchester City nadat het de twee speeldagen ervoor een sterk resultaat kon binnenhalen. Philippe Clement kijkt al uit naar RB Leipzig.

Op woensdag 24 november zal de strijd om Europese overwintering beslist worden. “We weten waar we aan toe zijn, dat is al een voordeel. Leipzig is een heel goede ploeg. Dat heb ik altijd gezegd en dat hebben ze nu bewezen met ook een punt te halen tegen PSG. Het wordt nog een zware strijd voor die tweede plaats”, citeert Het Nieuwsblad de oefenmeester van Club Brugge.

Clement bereidt zich alvast voor. “Bij het begin van deze campagne heb ik gezegd dat we drie stunts nodig hebben om te overwinteren in Europa. Tegen PSG thuis was de eerste, de winst in Leipzig was de tweede. De derde stunt is een punt tegen Leipzig. Ja, dat is een stunt want het is een goede ploeg. Maar wij moeten in staat nog meer goede dingen te tonen. We hebben het voordeel in Jan Breydel te spelen. Ons publiek gaat voor veel energie zorgen.”