UPDATE: Tielemans volgt Lukaku niet op, Salah met prijs aan de haal

UPDATE: Tielemans volgt Lukaku niet op, Salah met prijs aan de haal

04-11-2021 13:04 Laatste update: 12-11-2021 18:00
3

De maand oktober ligt alweer achter ons. In de Premier League gaan ze momenteel op zoek naar de Speler van de Maand. Youri Tielemans is één van de kanshebbers op de individuele prijs.

Tielemans boekte met Leicester City de voorbije maand twee overwinning. Thuis werd met 4-2 gewonnen van Manchester United. Op bezoek bij Brendford werd het 1-2. In beide duels kwam Tielmans op het scorebord.

Marouane Fellaini, Jan Vertonghen, Christian Benteke, Eden Hazard en Romelu Lukaku zijn de Belgen die eerder werd verkozen tot Speler van de Maand in de Premier League. De kans dat Tielemans nu in dit rijtje komt, is evenwel erg klein. Mo Salah van Liverpool is immers ook genomineerd en wordt beschouwd als de grote favoriet.

De andere genomineerden zijn: Ben Chilwell (Chelsea), Maxwel Cornet (Burnley), Phil Foden (Manchester City), Tino Livramento (Southampton), Aaron Ramsdale (Arsenal) en Damien Rice (West Ham). Vorige maand ging Cristiano Ronaldo van Manchester United met de prijs aan de haal. 

Update: Zoals verwacht is Mo Salah verkozen tot Speler van de Maand oktober in de Premier League. De aanvaller van Liverpool haalde het voor onder meer Youri Tielemans. Salah was de voorbije maand goed voor vijf goals en vier assist in de Premier League.