Clement toont zich trots bij Club Brugge: Een overdreven score

Clement toont zich trots bij Club Brugge: "Een overdreven score"

04-11-2021 07:00 Laatste update: 08:32
12

Club Brugge ging woensdag met 4-1 de boot in tegen Manchester City. Philippe Clement is toch trots op zijn spelers. Hij vindt de uitslag overdreveen. 

"Ik vond dat we een goede prestatie leverden", aldus Clement bij Het Nieuwsblad"Als je ziet hoe weinig kansen we hebben weggegeven, dan moet je ook tot die conclusie komen. Het keerpunt was die kans van Charles De Ketelaere op 1-2. Ik ben tevreden omdat we hen toch meer hebben kunnen laten twijfelen dan in de vorige wedstrijd.”

Uiteindelijk werd er toch nog ruim verloren van City. "Ik vind het een overdreven score. Pas op, Manchester City verdiende natuurlijk om te winnen. Maar over het algemeen ben ik tevreden, zelfs een beetje fier. We zijn hier toch bij een uitstekende club op bezoek en hebben veel kansen gecreëerd. Na het moeilijke begin hebben we veel tussen de lijnen gespeeld. Dat was goed."

Op 24 november volgt een belangrijkere match voor Club. Het speelt dan thuis tegen RB Leipzig, dat woensdag nog PSG op 2-2 hield. Een punt is genoeg om te overwinteren in Europa.