Club Brugge op voorsprong in Anderlecht na bitsige eerste helft

03-10-2021 14:28
16

Club Brugge staat na 45 minuten 0-1 voor in het Lotto Park. RSCA voetbalde uitstekende kansen bij elkaar, maar liet het na deze af te maken.

Anderlecht nam in eigen huis het heft in handen. In een natgeregend Lotto Park probeerde ze onmiddellijk kansen bij elkaar te voetballen. Club Brugge probeerde met haar organisatie alles onder controle te houden. Zonder een kans bij elkaar te voetballen kreeg het de 0-1 cadeau. Van Crombrugge speelde in op een jagende Rits.

Hierna had paars-wit driemaal de gelijkmaker aan de voet. Verschaeren (2x) en Refaelov lieten het na de 1-1 te maken. Ook Club Brugge had nog een grote kans. Van Crombrugge redde een geplaatst schot van Vanaken uitstekend.

Na de 35ste minuut ging de aandacht weer meer naar het middenveldspel, voor beide ploegen was het echter wel opletten voor de lange bal. In de slotfase appelleerde Anderlecht nog voor een strafschop en rode kaart, maar Visser zag daar geen graten in. 0-1 na 45 minuten.