Club moet zich geen zorgen meer maken: Vermeer heeft alle troeven

Club moet zich geen zorgen meer maken: "Vermeer heeft alle troeven"

14-02-2018 19:50

Volgens Hans Galjé is het doelmannenprobleem van Club Brugge nu helemaal opgelost. Met Kenneth Vermeer hebben ze een goede doelman in huis gehaald, dat zegt de keeperstrainer en ex-speler van Club Brugge.

De Nederlandse doelman kreeg de voorbije twee wedstrijden zijn kans bij Club Brugge en liet al goede, maar ook slechte dingen zien. Toch moet men volgens Galjé niet meer vrezen bij Club. Hij gelooft dat Vermeer het doelmannenprobleem gaat oplossen.

"In principe beschikt hij als oud-speler van Ajax en Feyenoord over alle troeven om onder de lat te staan. Je hebt naast zijn atletisch vermogen ook nog een uitstekende techniek en puike reflexen", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Toch zag Galjé ook dat Vermeer al enkele foutjes maakte. Volgens hem komt dat vooral door zijn gebrek aan wedstrijdritme. "Kenneth heeft zeker kwaliteiten, maar tijd en vooral wedstrijdritme nodig. Ik ga ervan uit dat Ivan Leko hem dat zal geven, want hij oogt fit. Nu weer veranderen, zou ook niet goed zijn. Zelfs ervaren doelmannen van boven de dertig hebben vertrouwen en duidelijkheid nodig", besluit hij.