'Ongeziene bedragen, Antwerp betaalt enorme sommen voor Janssen en Alderweireld'

'Ongeziene bedragen, Antwerp betaalt enorme sommen voor Janssen en Alderweireld'

17-06-2022 09:15 Laatste update: 09:15
43

Het is Royal Antwerp FC menens om binnenkort de titel te pakken in ons land. De club staat op het punt om Vincent Janssen in huis te halen en wil ook Toby Alderweireld nog aantrekken. Daar heeft het ook flink wat geld voor over.

Eigenaar Paul Gheysens is hyperambitieus bij Antwerp en wil zo snel mogelijk de titel pakken met The Great Old. Hij investeerde de voorbije seizoenen al stevig in de kern en zal dat nu opnieuw gaan doen. De eerste investering is Janssen.

De nieuwe aanvaller komt over van het Mexicaanse Monterey maar moet volgens Het Laatste Nieuws niet gaan inleveren. Bij Antwerp behoudt hij zijn riante salaris en zal hij naar Belgische normen een duizelingwekkend bedrag gaan verdienen. De komende vier seizoenen verdient hij bij Antwerp jaarlijks namelijk maar liefst 2,5 miljoen euro netto. Dat is zelfs meer dan Club Brugge-grootverdiener Simon Mignolet krijgt.

Daar blijft het vermoedelijk ook niet bij. Naast Janssen is Antwerp ook nog van plan om Alderweireld naar België te halen. Ook hij zal een contract in die orde gaan verdienen. Als het Qatarese Al Duhail een akkoord bereikt met Antwerp, kan de transfer ook snel afgerond zijn.