'Anderlecht wil Hanni verleiden met stevig jaarsalaris'

'Anderlecht wil Hanni verleiden met stevig jaarsalaris'

21-04-2016 12:40
1

Sofiane Hanni zou ondertussen al een voorakkoord hebben met Anderlecht, enkel de clubs moeten er nu nog uitraken. Een overgang naar Anderlecht kan in ieder geval een mooi loonstrookje opleveren voor Hanni.

Sudpresse weet namelijk uit goede bron dat Hanni 600.000 euro per jaar zal gaan verdienen bij Anderlecht. Dat is uiteraard een pak meer dan bij KV Mechelen, maar echt een grootverdiener wordt hij daar niet mee. Zo zou Steven Defour per jaar 1,5 miljoen euro verdienen, Matias Suarez volgt hem op de voet met een loon van 1,4 miljoen euro. Hanni moet natuurlijk nog alles bewijzen bij een topclub.

De onderhandelingen met KV Mechelen lopen wel stroef, want Mechelen wil stevig cashen voor zijn goudhaantje. Mechelen zou 3 miljoen euro willen voor Hanni, dat terwijl Anderlecht eerder 1,5 miljoen euro in gedachten heeft. Mechelen zit echter in een zwakke positie om te onderhandelen. In de zomer van 2017 loopt het contract van Hanni toch af, als het een stevige transfersom wil ontvangen is het dus nu of nooit.