Rode Duivel Cavanda krijgt rood waarop ploegmaat scheidsrechter rode kaart geeft

Rode Duivel Cavanda krijgt rood waarop ploegmaat scheidsrechter rode kaart geeft

21-02-2016 20:36

Galatasaray heeft zondagavond met 2-1 van Trabzonspor gewonnen, maar dat ging niet zonder slag of stoot. In de slotfase kregen maar liefst vier spelers van de bezoekers een rode kaart onder de neus geduwd, onder wie Rode Duivel Luis Pedro Cavanda. 

Felle wedstrijden zijn schering en inslag in de Turkse competitie, maar de supporters van Galatasaray en Trabzonspor zullen zich deze partij nog even herinneren. In een doldwaze slotfase stuurde de scheidsrechter maar liefst vier Trabzonspor-spelers van het veld. Özer Hurmaci, Aykut Demir (beiden twee keer geel), Salih Dursun en Luis Pedro Cavanda. 

Vlak voor tijd ging Cavanda iets te stevig in op Umut Bulut. De scheidsrechter floot (onterecht) strafschop, Cavanda prosteerde (hevig). In zijn protest raakte onze landgenoot de ref met zijn borstkas, waarop hij moest vertrekken. Een ploegmaat van Cavanda nam het voor de Rode Duivel op door de scheidsrechter op zijn beurt een rode kaart onder de neus te duwen, wat hem dan weer een uitsluiting bezorgde. Kijkt u vooral zelf!