Coucke gaat via Twitter de strijd aan met onder vuur liggende Martens
Voorzitter van Oostende is boos

Coucke gaat via Twitter de strijd aan met onder vuur liggende Martens

28-01-2015 21:19

Het rommelt weer eens bij de Koninklijke Belgische voetbalbond. Er is heisa rondom de jaarrekeningen van de KBVB. Volgens Steven Martens, CEO van de KBVB, is er niets aan de hand. Hij spreekt over een persoonlijke afrekening. Marc Coucke deelt die mening niet.

Martens maakt zich druk om de beschuldigingen aan zijn persoon. Via Twitter reageert de voorzitter van Oostende op de huidige problemen bij de bond. Hij deed dat met vier tweets. Wij citeren: "Als verkozen lid van het Uitvoerend Comité van de Koninklijke Belgische Voetbalbond wil ik benadrukken geen afrekening of politiek spel te spelen. Nooit! Integendeel, stabiliteit moet", aldus Coucke. 

"Maar mijn taak is de belangen van alle clubs en ook van de duizenden speler(tje)s te verdedigen. Daar moeten middelen naartoe gaan. Ik betreur perslekken, maar dat verhindert niet dat ik in het uitvoerend comité grondig verleden en goede afspraken voor de toekomst wil bespreken."

"Dus: dit is geen afrekening, maar er is nood aan goede afrekeningen zodat succes van de Rode Duivels meer ten goede komt van alle voetbalclubs, groot en klein."