'Standard rondt eerste transfer af en bereikt akkoord met Trabzonspor'

'Standard rondt eerste transfer af en bereikt akkoord met Trabzonspor'

26 april - 15:30

Standard staat op het punt om het eerste dossier van zijn zomerse transferperiode af te ronden. Geen inkomende, wel uitgaand. Zo staat Denis Dragus op het punt om naar Trabzonspor te verhuizen.

Zoals VoetbalPrimeur.be eerder al kon melden is er flink wat interesse in de Roemeense spits. Bij Le Soir weet men nu dat Trabzonspor de volgende bestemming gaat worden van Dragus. De aanvaller, die nieuw leven vond in de Turkse competitie met Gaziantep, had al een akkoord bereikt met de club van Thomas Meunier.

Nu is er ook een akkoord gevonden met Standard. Na een eerste bod van één miljoen euro, afgewezen door het bestuur van Luik, zijn beide clubs doorgegaan met onderhandelen. Uiteindelijk zou er een akkoord gevonden zijn over een bedrag van rond de twee miljoen euro, plus diverse bonussen.

Een nodig bedrag voor Standard, dat deze zomer nog afscheid nemen van flink wat meer pionnen en flink wat geld nodig heeft om aanwinsten te vinden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.