Ramazani krijgt zware schorsing na grote ruzie met ref: Hij intimideerde mij

Ramazani krijgt zware schorsing na grote ruzie met ref: "Hij intimideerde mij"

26 april - 15:00
1

Het Belgisch talent Largie Ramazani zal een hele poos niet meer in actie kunnen komen voor club Almeria. De flankaanvaller kreeg afgelopen weekend nog rood tegen Villarreal en moet na een woede-uitbarsting nu maar liefst vijf partijen brommen.

Ramazani mocht in de partij tegen Villarreal na 68 minuten voetballen invallen, maar kreeg in die partij twee keer geel en rood. Na de partij liep het helemaal mis in de spelerstunnel en viseerde onze landgenoot scheidsrechter Ortiz Arias.

"Ramazani sprak mij agressief aan en intimideerde mij. Hij moest in bedwang gehouden worden door vier mensen", gaf de scheidsrechter achteraf aan. "Nadien riep hij me onder meer toe dat ik een eikel en idioot ben."

Die uitbarsting komt Ramazani nu ook duur te staan. De Spaanse voetbalbond heeft namelijk besloten om Ramazani vijf wedstrijden te schorsen. Zijn seizoen zit er daarmee al zo goed als op.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.