'Sporting CP overtuigt Debast, Anderlecht-verdediger gecharmeerd door Portugese topclub'

'Sporting CP overtuigt Debast, Anderlecht-verdediger gecharmeerd door Portugese topclub'

26 april - 14:00
16

Zeno Debast is bezig aan zijn laatste weken bij RSC Anderlecht en zal komende zomer een nieuwe stap zetten. Die stap kan weleens richting Portugal worden, waar Sporting CP grote interesse blijft tonen.

De topclub uit Lissabon werd eerder al gelinkt aan Debast en zag naar verluidt een eerste bod op de verdediger afgewezen worden door RSC Anderlecht. Volgens Record heeft Sporting CP de hoop op de komst van Debast echter nog niet opgegeven en drukt het het gaspedaal in.

Naar verluidt hebben verschillende vertegenwoordigers van de Portugese club contact gehad met Debast en zijn entourage. De verdediger kreeg meer uitleg over hun plannen met hem en zou enorm gecharmeerd geweest zijn door het project dat hem werd voorgesteld.

Daarop heeft Sporting CP nu het plan om verder te onderhandelen met Anderlecht. Het wil al zeker voor het EK een akkoord bereiken met Anderlecht om Debast in huis te halen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.