Geen gebrek aan vertrouwen bij Club Brugge: We zijn het beste team in België

Geen gebrek aan vertrouwen bij Club Brugge: "We zijn het beste team in België"

26 april - 14:32
73

Club Brugge begon als nummer vier aan de Play-Offs en leek helemaal uitgeteld voor de titel. Dankzij de puntenhalvering en sterke resultaten mag het daar echter toch weer op hopen. Sterker nog, volgens Hugo Vetlesen is niemand beter dan Club Brugge.

Ook Vetlesen ziet dat Club Brugge de laatste weken een volledig ander gelaat toont en zowat onklopbaar lijkt. "Vandaag jagen we iedereen schrik aan...", gaf de Noorse middenvelder aan bij RTBF. "Zijn we momenteel het beste team in België? Nou, ja!"

Club Brugge was en is al jaren tegenstander van het Play-Off-systeem, maar kan nu wel profiteren van die puntendeling. "Ik hou van het Play-off format", geeft Vetlesen nog mee. "Dit systeem bestaat ook in Denemarken: het levert topwedstrijden op tegen de beste teams, de druk is maximaal, en iedereen kan winnen", geeft hij aan.

Bij Union zal men er momenteel minder fan zijn. "Je ziet Union een prachtig traject afleggen... en nu is het allemaal wat minder", aldus Vetlesen nog. "Ze maken nog steeds kans, maar ze kenden de regels voor het seizoen: ik wilde ook graag 9 of 10 punten voorsprong hebben vóór de play-offs begonnen", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.