Augustinsson wil langer blijven bij Anderlecht: “Denk dat iedereen dat ziet”

Augustinsson wil langer blijven bij Anderlecht: “Denk dat iedereen dat ziet”

17 april - 07:36
4

Ludwig Augustinsson, de linkervleugelverdediger van RSC Anderlecht, gaat dieper in op zijn toekomst bij paars-wit. Augustinsson is momenteel aan paars-wit verhuurd door Sevilla FC, maar Augustinsson wil zelf graag bij Anderlecht blijven.

Augustinsson wordt gevraagd welke vraag de Zweed het vaakst gesteld krijgt door de fans van Anderlecht. “Of ik bij RSC Anderlecht ga blijven. Ik denk dat ik meerdere keren heb gezegd dat ik hier erg gelukkig ben. Mijn familie voelt zich hier thuis, ik voel me hier thuis, ik denk dat iedereen dat kan zien”, deelt Augustinsson via de officiële kanalen van Anderlecht.

Augustinsson geeft aan dat er een goed begin is voor een langer verblijf bij Anderlecht. “Ik wil blijven, dat is denk ik heel erg duidelijk. Ik denk dat de club ook positief is, dat is een goed begin. Dan is er nog de derde partij (Sevilla FC), de club waar ik onder contract sta. Ik denk dat dat iets later gaat komen, maar ik denk dat het iets positiefs is”, aldus Augustinsson.

Augustinsson benadrukt dat hijzelf graag bij Anderlecht wil blijven. “Dat wanneer beide partijen het willen dan heb je een goede start. Dan gaan we zien wat er gebeurt, maar er is geen twijfel over dat ik het hier erg naar mijn zin heb”, besluit Augustinsson.