Vossen na uitverkiezing bij Zulte Waregem: “Enorm veel wederzijds respect”

Vossen na uitverkiezing bij Zulte Waregem: “Enorm veel wederzijds respect”

30 april - 08:27

Jelle Vossen, de spits van Zulte Waregem, werd opnieuw verkozen tot ‘meest verdienstelijke speler van het seizoen’ bij Zulte Waregem. Vossen vertelt wat dit met hem doet en blikt vooruit op de aankomende return tegen Lommel. De heenmatch in de Promotion Play-Offs eindigde met een 1-1 gelijkspel.

Vossen geeft aan wat de uitverkiezing voor meest verdienstelijke speler bij Zulte Waregem met hem doet. “Die blijk van erkenning is altijd leuk, zeker als het van je eigen supporters komt. Het is nu voor de tweede keer in de afgelopen drie jaar dat ze me uitverkiezen, dus dan zullen ze me wel waarderen, zeker?”, citeert Het Belang van Limburg.

Vossen uit zich dankbaar voor het respect, maar wil terug naar de Jupiler Pro League. “Je voelt enorm veel wederzijds respect en daar ben ik heel blij mee, maar nu wil ik toch gewoon nog twee rondes verder geraken in deze Promotion Play-offs”, geeft Vossen aan.

Vossen geeft aan dat het vizier gericht moet worden op de returnmatch tegen Lommel.. “Laten we nu maar eerst focussen op die return in Lommel, want dat wordt ook weer een zeer spannende partij. Onze uitreputatie speelt geen rol meer, iedereen begint weer van nul”, besluit Vossen.