'Cercle Brugge-smaakmaker op het lijstje van Ajax, Stuttgart en AC Milan'

'Cercle Brugge-smaakmaker op het lijstje van Ajax, Stuttgart en AC Milan'

16 april - 21:44
3

Alan Minda, detwintigjarige vleugelaanvaller van Cercle Brugge staat op verschuillende lijstjes. El Futbolero Ecuador. meldt dat onder meer AC Milan, Ajax, Stuttgart en Fulham lonken.

Naast Ajax zitten ook AC Milan, Fulham en VfB Stuttgart achter Minda aan, zo klinkt het. De Ecuadoraan speelt sinds vorige zomer voor Cercle Brugge, dat hem voor naar verluidt twee miljoen euro overnam van Independiente, een topclub in het Zuid-Amerikaanse land. In zijn debuutseizoen in België maakt hij meteen de nodige indruk met acht goals en zeven assists in 32 officiële duels.

Minda is rechtsvoetig en kan zowel op de linker- als rechterflank uit de voeten. De dribbelaar, die tot dusver twee interlands voor de nationale ploeg van Ecuador speelde, heeft een contract tot medio 2028 in Brugge, waardoor geïnteresseerde clubs met een transfersom over de brug moeten komen. Met Lazio en Napoli werd hij eerder al aan twee Italiaanse clubs gelinkt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.