Blessin doet wenkbrauwen fronsen na Anderlecht: Echt een raar moment

Blessin doet wenkbrauwen fronsen na Anderlecht: "Echt een raar moment"

15 april - 23:20
4

Een opvallend beeld na de partij tussen Union SG en RSC Anderlecht. Een boze Alexander Blessin las na de wedstrijd tijdens de huddle zijn eigen ploeg de levieten, met zware taal. Voor Filip Joos toch opvallend.

"Het was toch een raar moment", geeft Joos aan bij Extra Time. "De manier waarop hij zijn troepen aanspreekt na het verlies was echt speciaal", aldus de analist.

Tijdens zijn speech was Blessin onder meer boos over de 'mistakes' van zijn ploeg die voor het verlies zorgden. "Maar als ik speler was, zou ik denken dat hij naar zijn wissels moet kijken. 'Our mistakes', maar bij het tweede doelpunt gaat zijn wissel Terho wel in de fout", klinkt het. "Blessin bekeek enkel de negatieve zaken en eindigde zelfs met geen enkele positieve noot. Hij stuurde ze gewoon weg", aldus Joos.

Wesley Sonck vraagt zich vooral af waarom Blessin en Union zo'n huddle doen op het veld. "Waarom doet iedereen dat op het veld, in de kleedkamer zitten ze toch ook allemaal samen", vraagt hij zich nog af.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.