Massale knokpartij tussen spelers & fans in Turkije na winnende treffer Batshuayi

17 maart - 21:59 Laatste update: 22:01
3

Ongekende chaos na de wedstrijd tussen Trabzonspor en Fenerbahçe. De Fans kwamen het veld op en vielen de spelers van Fenerbahçe aan. Onder meer Dušan Tadić geraakt door een beker. Vlak voor tijd zette Michy Batshuayi de 2-3 eindstand op het bord. 

Gedurende de tweede helft van de wedstrijd ontstonden er ongeregeldheden, maar desondanks werd de wedstrijd voltooid. Supporters van Trabzonspor gooiden verschillende voorwerpen op het veld, waardoor de wedstrijd herhaaldelijk kort werd stilgelegd. Dusan Tadic werd geraakt door een van deze voorwerpen.

Voornamelijk volle bekers werden herhaaldelijk op het veld gegooid, terwijl Fenerbahçe op een 2-0 voorsprong kwam. Het gefrustreerde publiek van Trabzonspor gooide op een gegeven moment zelfs vuurwerk op het veld. Ondanks dat Trabzonspor terugkwam tot 2-2, juichten de spelers van Fenerbahçe richting het vijandige publiek na de 2-3 van Batshuayi.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Hooligan Scene 𝕳 (@thehooliganscene)

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.