Keek Nagelsmann af bij RSC Anderlecht? Duitse doelman weet niet wat hem overkomt

22-11-2023 19:20 Laatste update: 20:28
3

Na de rode kaart van Leroy Sane had Julian Nagelsmann even de tijd nodig om zijn elftal goed neer te zetten in de oefenwedstrijd tegen Oostenrijk. De Duitse bondscoach schreeuwde daarom naar doelman Kevin Trapp dat hij een blessure moest veinzen. Een vergelijkbare situatie speelde zich af in de match tussen KAA Gent en RSC Anderlecht

De Duitse doelman wist overduidelijk niet zo goed wat hij met de situatie moet doen en gaat uiteindelijk maar op het gras zitten. Wanneer Trapp vervolgens weer opstaat, kan hij een stiekeme grijns - en een stel gefronste wenkbrauwen - niet onderdrukken. 

Duitsland verloor het duel met 2-0 door doelpunten van Marcel Sabitzer en Christoph Baumgartner. 

De situatie tussen Gent en Anderlecht in de Jupiler Pro League zorgde voor discussie. In de match tussen De Buffalo's en paars-wit was het niet vanaf het veld overduidelijk te zien dat het gepland was. Wat dat betreft kunnen Nagelsmann en Trapp nog iets leren van Brian Riemer en Kasper Schmeichel bij paars-wit. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.