Messi vraagteken voor clash met De Bruyne, Club Brugge-opponent is even ontriefd

Messi vraagteken voor clash met De Bruyne, Club Brugge-opponent is even ontriefd

24-09-2021 14:15

Lionel Messi moet de Ligue 1-wedstrijd tegen Montpellier dit weekend aan zich voorbij laten gaan. De Argentijn heeft de training bij de Parijzenaren individueel hervat, maar kampt nog met lichte knieklachten. 

Dat maakt Paris Saint-Germain bekend via de officiële kanalen. Zondag wordt Messi opnieuw getest. Hierdoor staat het Champions League-duel tegen Manchester City op een kiertje voor de superster. Messi liep de blessure op in de wedstrijd tegen Olympique Lyon. Mauricio Pochettino wisselde Messi een kwartier voor tijd, waar de aanvaller het zichtbaar mee oneens was.

Marco Verratti en Sergio Ramos zijn eveneens afwezig tegen Montpellier. De Italiaan is nog niet afgeschreven tegen de Engelse grootmacht aanstaande dinsdag. Ramos moet dat duel ook nog laten schieten.

Messi kent een valse start in Parijs. In zijn eerste drie wedstrijden voor de club is de Argentijn nog doelpuntloos. Ook gaf hij nog geen assist. Club Brugge moet nog niet te veel kijken naar de blessure van Messi, ze spelen pas op 7 december de rematch in Parijs.