Ik denk zelfs dat hij nu nog beter is dan toen bij KRC Genk

"Ik denk zelfs dat hij nu nog beter is dan toen bij KRC Genk"

23-09-2021 11:15
9

Antwerp rekent dit seizoen onder meer op de goals van Ally Samatta. Zijn ex-coach Peter Maes gelooft dat Samatta zal slagen bij Antwerp en vindt hem nu zelfs beter dan bij KRC Genk

"Samatta is een fantastische mens", aldus Maes bij Het Nieuwsblad.  “Ik zie hem nog altijd zitten aan zijn tafeltje toen hij kwam tekenen. Een jongen met heel veel kwaliteiten, ook op menselijk vlak. Ik ben ervan overtuigd dat hij het ook bij Antwerp gaat maken. Wat hij tegen Olympiakos liet zien, is nog maar het begin."

Antwerp kan nog veel plezier aan hem beleven. "Sama is een heel complete voetballer. Heel sterk met de kop ook, iets wat Antwerp nog miste. Ik denk zelfs dat hij nu nog beter is dan toen bij Genk. Hij is volwassener geworden in zijn spel, kan meerdere aspecten van het voetbal aanspreken tegenover vroeger. Ik ben er zeker van dat hij dezelfde statistieken kan halen als bij Genk", besluit Maes.

Bij KRC Genk speelde Samatta uiteindelijk 144 matchen, waarin hij ook 66 keer kon scoren. Momenteel is hij eigendom van Aston Villa, waar hij nog niet kon doorbreken. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie