Dan mag Beerschot nu al ticket voor Eerste Klasse B reserveren

"Dan mag Beerschot nu al ticket voor Eerste Klasse B reserveren"

Gepubliceerd: maandag 20 september 2021 om 13:30ma 20-09-2021 om 13:30

Beerschot staat momenteel allerlaatste in de Jupiler Pro League met amper 1 op 24. Ook op KV Oostende werd kansloos verloren met 3-1. Het ziet er hopeloos uit, maar dat is het volgens Patrick Goots helemaal niet. 

"Het gaat immens moeilijk worden", geeft Goots wel aan in Gazet Van Antwerpen. Vorig seizoen behaalde Waasland-Beveren en Moeskroen, de twee laatsten in de stand, 31 punten. Die kloof met de voorlaatste moet snel gedicht worden, anders verliezen ze perspectief. En ik reken ploegen als OHL niet bij potentiële degradatiekandidaten."

Beerschot moet nu aansluiting zoeken bij de concurrentie. "Wat daarvoor nodig is? Een ploeg die eindelijk ballen toont, écht wil vechten voor het behoud en defensief orde op zaken stelt. En vooral: meteen een nieuwe coach aanstellen, die het vuur kan aansteken. Want als Beerschot verder blijft aanmodderen zoals zaterdag, dan mogen ze nu al dat ticket voor 1B reserveren."

De volgende match van Beerschot is voor zondagavond. Dan komt Eupen op bezoek. Zit er dan al een nieuwe coach op de bank bij Beerschot?

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws