Leye baalt maar is ook hoopvol: We zijn nooit uit de match verdwenen

Leye baalt maar is ook hoopvol: "We zijn nooit uit de match verdwenen"

Gepubliceerd: zondag 19 september 2021 om 22:02zo 19-09-2021 om 22:02

Standard ging zondagavond in eigen huis de boot in tegen Anderlecht. De wedstrijdomstandigheden zaten wel niet mee. Standard speelde nagenoeg een volledige match met een man minder. Coach Mbaye Leye baalde na afloop.

Het wedstrijdplan van Standard mocht na zeven minuten al de vuilbak in na een rode kaart voor Ameen Al-Dakhil. Zonder de rode kaart had het resultaat er misschien helemaal anders uitgezien voor Standard, Leye baalde na afloop dan ook als een stekker.

"Het wedstrijdbegin was heel moeilijk, alles wat we hadden voorbereid telde ineens niet meer", citeert Sporza de Standard-coach. "Ik vind dan ook dat we vooral de tweede helft moeten onthouden. Toen hebben we een Standard gezien dat kansen creëerde. Eigenlijk was de match na vijf minuten afgelopen, maar we zijn nooit uit de wedstrijd verdwenen."

Leye sloot dan ook af op een positieve noot. "De mentaliteit van vandaag, daar kunnen we op verder bouwen. Ook in de omschakeling hebben we een stap gezet. Dat was al beter dan tegen Seraing."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws