Club Brugge wil nog niet zweven na gelijkspel tegen PSG: Geen garantie op succes

Club Brugge wil nog niet zweven na gelijkspel tegen PSG: "Geen garantie op succes"

17-09-2021 22:18
14

Club Brugge wist afgelopen woensdag te overtuigen in de Champions League en speelde met 1-1 gelijk tegen het sterrenteam van PSG. Blauw-Zwart is bijzonder ambitieus en blijft hopen op overwintering, al wil Philippe Clement daar nog niet over dromen.

Vincent Mannaert gaf recent nog aan dat overwintering een ambitie blijft, maar Clement beseft dat dat in een groep met én PSG én Manchester City én RB Leipzig wel heel moeilijk wordt. "Er wachten ons nu nog slechts vijf in plaats van zes finales, dat is het enige verschil", zegt Clement op zijn persconferentie.

"Maar natuurlijk hebben we veel vertrouwen getankt - terecht. Het geeft een bijzonder goed gevoel onze voet naast die van PSG gezet te hebben, zeker omdat we ook zowel voetballend als fysiek hun evenknie waren. Dat moeten we sowieso meepakken. Maar spijtig genoeg is dat nog altijd geen garantie op succes."

Op dinsdag 28 september neemt Club Brugge het tegen de 'minst grote' naam op in de Champions League en is RB Leipzig de tegenstander. Bij een goed resultaat tegen de Duitsers wordt het duidelijk of Club Brugge ook echt mag dromen van overwintering.