Kompany laat zich uit over nieuwe T2 Anderlecht: “De juiste mensen halen”

Kompany laat zich uit over nieuwe T2 Anderlecht: “De juiste mensen halen”

Gepubliceerd: vrijdag 17 september 2021 om 17:45vr 17-09-2021 om 17:45

Vincent Kompany en Anderlecht zijn op zoek naar een nieuwe T2. Tijdens de persconferentie voor de wedstrijd tegen Standard Luik liet de oefenmeester zich onder meer uit over de toekomstige nieuwe assistent.

Kompany houdt de selectie scherp. “Ik heb tegen iedereen gezegd dat het niveau niet mag zakken in hun afwezigheid. Er is een goeie basis waar we op terug kunnen vallen, en gelukkig is de transfermarkt het hele jaar open voor trainers. Of ik opnieuw naar twee assistenten op zoek ben?”

De oefenmeester kan aldus meerdere stafleden aanstellen. “Het voornaamste is de juiste mensen halen. Als er twintig goeie trainers vrij zijn, wil ik er twintig halen. Er is hier werk genoeg”, citeert Het Nieuwsblad de voormalige Rode Duivel en aanvoerder van Manchester City.

Will Still wordt genoemd. Momenteel staat hij onder contract als T2 bij Stade Reims, maar Kompany wil niet ingaan op geruchten. “Er is al genoeg gespeculeerd over spelers deze zomer. We gaan dat niet nog eens overdoen met de trainers. We zullen wel zien. Eerst op Standard focussen.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws