Fans Manchester City boos op Guardiola: 'Hij begrijpt niet waar hij over praat'

Fans Manchester City boos op Guardiola: 'Hij begrijpt niet waar hij over praat'

Gepubliceerd: vrijdag 17 september 2021 om 11:30vr 17-09-2021 om 11:30

De fans van Manchester City zijn op zijn zachtst gezegd ontstemd nadat ze kritiek hebben gekregen van manager Pep Guardiola. De Catalaanse oefenmeester vroeg zich na het Champions League-duel met RB Leipzig (6-3) hardop af waarom het stadion niet vol zat.

Van de ongeveer 55.000 mensen die in het stadion kunnen, waren er 'slechts' zo'n 38.000 mensen aanwezig bij het duel in groepsfase van de Champions League. "Ik hoop dat er zaterdag meer fans zijn”, sprak Guardiola na de ruime zege op Leipzig. "We zullen vermoeid zijn, waardoor we de steun hard nodig hebben."

"Met alle respect, laat Guardiola zich vooral concentreren op het coachen", pareert Kevin Parker, algemeen secretaris van de supportersclub, de kritiek van Guardiola. "Hij begrijpt niet waar hij over praat. Sommige mensen kunnen het gewoon niet betalen om twee keer per week naar het stadion te gaan."

In gesprek met de BBC stelt Parker ook dat de kritiek van Guardiola andere fans in de kaart speelt die supporters van Manchester City belachelijk willen maken met zogenaamde lage bezoekersaantallen. "De mensen spreken over het 'Empthyhad stadion' als ze doelen op het 'Etihad stadion'. De opmerkingen van Guardiola werken dit alleen maar meer in de hand."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws