'Voorzitter is woedend op Koeman, ultimatum bij FC Barcelona'

'Voorzitter is woedend op Koeman, ultimatum bij FC Barcelona'

Gepubliceerd: donderdag 16 september 2021 om 12:44do 16-09-2021 om 12:44

Het vertrouwen in Ronald Koeman wordt minder bij FC Barcelona. Volgens Sport moet de Nederlandse oefenmeester zich de komende drie wedstrijden bewijzen aan president Joan Laporta. De preses is na de pijnlijke nederlaag tegen Bayern München 'erg geïritteerd' door Koeman.

Tegen Bayern trad Barça aan met drie centrale verdedigers en twee wingbacks. Dat is tegen het zere been van Laporta, weet Sport. De Spanjaard vindt dat Koeman de wedstrijd inging met de mentaliteit van 'een klein clubje' die geen overwinning wilde weggeven.

Volgens Laporta is het aan Koeman te wijten dat Barcelona sportief niet succesvol meer is. De 59-jarige Catalaan is daardoor 'woedend' op de geboren Zaandammer. De boosheid van Laporta kwam direct na de wedstrijd tegen Bayern al tot uiting, toen hij tot diep in de nacht een spoedoverleg hield. 

Laporta wil de komende drie duels van Barcelona bekijken, voordat hij een oordeel over de toekomst van Koeman velt. De Catalanen spelen volgende week maandag tegen Granada in eigen huis, gaan donderdag op bezoek bij Cádiz en nemen het drie dagen later op tegen Levante in Camp Nou. Als Koeman in deze wedstrijden geen indruk maakt, lijkt het erop dat hij naar de uitgang wordt gedirigeerd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws