Problemen niet opgelost, Club Brugge dreigt zonder Perez te zitten in CL

Problemen niet opgelost, Club Brugge dreigt zonder Perez te zitten in CL

07-09-2021 18:15
14

Club Brugge kan mogelijk niet rekenen op aanvaller Daniel Perez in de Champions League. Zijn vader Leonardo onthult dat de aanvaller van Club Brugge met visumproblemen zit.

Om een speler te laten meedoen in de Champions League moet zijn visum nog minstens zes maanden geldig zijn. Het visum van Perez loopt af in maart 2022, terwijl de Champions League minstens tot december zal duren voor Club Brugge. Het gaat dus om een administratieve fout, die eerder al aan het licht kwam. Club Brugge had ook al een procedure opgestart om toch nog een nieuw visum te krijgen voor Perez, maar volgens vader Leonardo heeft hij dat nog steeds niet gekregen.

Op Twitter deed hij ook een pleidooi aan de administratieve dienst van Venezuela om hun te haasten en zijn zoon toch een visum te geven. 'We kunnen de kans verliezen om een Venezolaan in het grootste clubtoernooi ter wereld te zien spelen', klonk het.

Al lijkt de kans ook klein dat Perez veel (of zelfs enige) minuten zou krijgen van Philippe Clement; Met de komst van onder andere Wesley Moraes en het blijven van Bas Dost dreigt Perez helemaal geen speelminuten meer te krijgen dit seizoen. Al staat de Venezolaan wel op de CL-lijst, maar moeten die visumproblemen eerst opgelost geraken.