OFFICIEEL: Lamkel Zé verlaat Antwerp dan toch en trekt naar Slovaakse DAC 1904

OFFICIEEL: Lamkel Zé verlaat Antwerp dan toch en trekt naar Slovaakse DAC 1904

Didier Lamkel Zé heeft dan toch een nieuwe club gevonden. Na het sluiten van de Belgische transferperiode verlaat de Kameroener Royal Antwerp FC dan toch. Hij gaat aan de slag bij het Slovaakse DAC 1904.

Dat kondigde de club zelf aan via de officiële kanalen. Het gaat niet om een definitieve transfer, maar wel om een uitleenbeurt. DAC 1904 heeft ook geen aankoopoptie weten te bedingen, waardoor Lamkel Zé in principe na dit seizoen terugkeert naar Antwerp.

De kans dat hij echter ook nog in actie komt voor Antwerp, lijkt klein. Bij de supporters heeft hij helemaal afgedaan en ook de technische staf zag nog maar weinig toekomst in Lamkel Zé, die dit seizoen geen enkele partij in actie kwam voor The Great Old.

Voor het einde van de transferperiode in België toonde naar verluidt ook het Portugese Boavista nog interesse, maar tot een akkoord kwam het niet. Lamkel Zé, die nog een contract tot medio 2023 heeft bij Antwerp, moet zich nu bij de Slovaakse vice-kampioen DAC 1904 in de schijnwerpers van andere clubs zien te voetballen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie