Potje vleierij binnen Waasland-Beveren: 'Onmogelijk zonder steun van eigenaars'

Potje vleierij binnen Waasland-Beveren: 'Onmogelijk zonder steun van eigenaars'

01-09-2021 16:32

Waasland-Beveren zakte afgelopen seizoen weg uit Eerste Klasse A na enkele eerdere jaren vol geflirt met de rode streep. Inmiddels timmert het in Eerste Klasse B weer aan de weg naar boven. De nieuwe campagne vatte het alvast naar behoren aan. Roger Stilz is dan ook tevreden.

Na drie speeldagen heeft Waasland-Beveren zes punten verzameld, dankzij overwinningen op het veld van Lommel SK (2-3) en Royal Excel Moeskroen (0-4). Tussendoor ging het thuis met de billen bloot tegen Deinze (0-2). Toch onthoudt Stilz vooral de positieve aspecten. De sportief directeur ziet 'een bestuur dat altijd vooruitdenkt en zoekt naar oplossingen', staat te lezen op de clubwebsite.

'De veranderingen in de club, de professionalisering van de ploeg en de transfers binnen de selectie zouden onmogelijk zijn zonder de steun van de eigenaars', gaat Stilz nog even verder. Die frisse wind moet Waasland-Beveren zo snel mogelijk weer uit het vagevuur van Eerste Klasse B loodsen. In de voorlopige tussenstand moet het enkel KVC Westerlo voor laten, dat zeven punten totaliseerde.