'Herleefde KAA Gent-flop wekt interesse van FC Utrecht en FC Köln'

'Herleefde KAA Gent-flop wekt interesse van FC Utrecht en FC Köln'

31-08-2021 08:01
0

De kans is aanwezig dat Tesfaldet Tekie (ex-KAA Gent) deze transferperiode nog vertrekt bij Fortuna Sittard. Volgens het Zweedse Aftonbladet staat hij in de belangstelling van FC Utrecht en FC Köln. De middenvelder sluit een transfer niet uit.

Het contract van Tekie bij Fortuna loopt door tot het einde van dit seizoen. Wil de club uit Limburg een transfersom aan de middenvelder over houden, dan zal er deze transferperiode verkocht moeten worden. "Er zijn een aantal interessante aanbiedingen binnengekomen", vertelt Tekie in gesprek met Aftonbladet. "We gaan de komende dagen zien wat er gaat gebeuren."

Tekie houdt zich op de vlakte wanneer hem gevraagd wordt naar de interesse van Utrecht en Köln. "Er is interesse. We zullen zien wat er gaat gebeuren. De kans dat ik nog bij Fortuna speel als de transferperiode afgelopen is, is 50/50."

"Ik droom ervan om in de hoogste competities te spelen en ik weet dat er interesse is geweest uit het Championship, de Serie A en de Primera División. De kans is dus groot dat ik daar terecht ga komen. Dan valt nog te bezien wanneer die dag zal komen. Dat kan nu zijn, maar ook na dit seizoen", zo sluit Tekie af.

Tekie maakte in januari 2017 de overstap van Zweden naar KAA Gent, maar bij de Buffalo's kon hij nooit doorbreken. Na enkele uitleenbeurten verliet hij KAA Gent transfervrij voor Fortuna Sitaard.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie