OFFICIEEL: KRC Genk laat jonge Limbombe richting Roda JC trekken

OFFICIEEL: KRC Genk laat jonge Limbombe richting Roda JC trekken

30-08-2021 14:15
3

Bryan Limbombe heeft besloten om net zoals broer Anthony in het verleden richting Nederland te trekken. De twintigjarige vleugelspeler verlaat KRC Genk en gaat aan de slag bij Roda JC.

Dat meldt de Nederlandse club via de officiële kanalen. Bij Roda JC heeft hij zijn handtekening gezet onder een tweejarige verbintenis, met optie op verlenging. De Nederlandse club hoeft ook geen transfersom te betalen aan KRC Genk, maar zal bij een latere verkoop naar verluidt wel een percentage moeten doorstorten aan de Limburgers.

De kans dat Limbombe (20) nog zou doorbreken bij KRC Genk was nagenoeg nihil. Hij kwam vorig seizoen tot vier wedstrijden in het eerste elftal. Limbombe, het jongere broertje van Anthony Limbombe, speelde in de jeugd bij KV Mechelen en Zulte Waregem en maakte in 2017 de overstap naar Genk.

"Het is een club met een enorme historie en een fantastische achterban", reageerde Limbombe op de clubsite na de overgang. "Daarnaast gaven mij de gesprekken die ik de afgelopen dagen met de hoofdtrainer heb gevoerd een enorm positief gevoel. Ik hoop dat ik samen met de supporters mijn carrière in Kerkrade een nieuwe boost kan geven en dat we samen twee fantastische seizoenen gaan beleven", aldus de flankaanvaller.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie