Clement: Heb  dingen in de kleedkamer gezegd die ik niet wil herhalen

Clement: "Heb dingen in de kleedkamer gezegd die ik niet wil herhalen"

29-08-2021 19:16 Laatste update: 20:12
26

Club Brugge kreeg zondag een flinke klap te verwerken en ging met maar liefst 6-1 onderuit tegen rivaal KAA Gent. "Een zware teleurstelling", gaf trainer Philippe Clement achteraf aan.

Bij Club Brugge had niemand zo'n grote nederlaag verwacht. Het zorgde dan ook voor flink wat hevige reacties. Ook in de kleedkamer, zo blijkt. "Ik heb een aantal dingen in de kleedkamer gezegd die ik hier niet wil zeggen", gaf Clement aan bij Eleven Sports.

De trainer van Club Brugge zag ook dat het vooral verdediging fout afliep bij zijn spelers. "We hebben onwaarschijnlijke tegengoals gepakt. Dingen die we de voorbije twee jaar nooit gezien hebben. We hebben veel dingen zelf verkeerd gedaan en daardoor in onze eigen voet geschoten", legt de trainer uit.

De trainer van Club Brugge zag ook een bijzonder efficiënt KAA Gent, maar ook een Club Brugge dat flink wat duels verloor. Een pijnlijke nederlaag dus, waardoor Clement nu ook een reactie verwacht van zijn spelers. "We moeten dit de volgende weken en maanden recht zetten. Hopelijk kunnen we er ook goede lessen uit trekken om de volgende maanden te reageren."